top
logo

Lawendowy Winec baner

 

banerZarzeccy

 

190x380 jesien


joop001-800x1131

Newsletter

Reklama

banner TK 190x380

rabat15press3


greece-3

Baner-joop

banner TK 570x170

InfoFood
Różowy homar i inne smaki! Email

W środowe słoneczne popołudnie warszawska restauracja PINK LOBSTER zaprosiła znane i lubiane osoby ze świata mediów i show businessu na premierową odsłonę menu letniego. Specjalne dania przygotowane przez Jarka Walczyka, szefa kuchni i współwłaściciela wzbudził ogólny entuzjazm zaproszonych. Gwiazdy i dziennikarze delektowali się zestawem przystawek, zupą rybną, dorszem przygotowanym w niskiej temperaturze, policzkami wołowymi. „Wisienką na torcie" okazał się deser PINK LOBSTER podawany wg. specjalnego rytuału.


Ochom i achom nie było końca, a wszyscy goście zapowiedzieli powroty z rodziną i znajomymi. Do grona szczęściarzy, którzy mieli okazję karmić podniebienie rarytasami należą: Anna Oberc, Anna Samusionek, Joanna Racewicz, Ola Ciupa, Olga Kalicka, Sandra Staniszewska, Jakub Kucner, Piotr Zelt, Katarzyna Krawczyk, Milena Rostkowska Galant, Agnieszka Ludwisiak Wypior, Sandra Staniszewska, Magdalena Antosiewicz, Grzegorz Czepułkowski.

Więcej…
 
Sposób na udane grillowanie? Odpowiedź jest prosta: odpowiedni squad! Email

Słupek rtęci na termometrach już od kilku tygodni znacznie przekracza dwadzieścia stopni! Oznacza to, że rozpoczął się ulubiony przez Polaków sezon. Sezon grillowania! W czym tkwi sekret udanej imprezy na świeżym powietrzu? Warto zadbać o dobre jedzenie, energetyczną muzykę i oczywiście o odpowiedni squad! Na grillu nie może zabraknąć Ketchup Squadu Kotlina! Zaproś ich na imprezę i poznaj nowy wymiar grillowania!

Każdy ma swój sprawdzony sposób na spędzanie wolnego czasu pod chmurką. Jedno jest pewne. Polacy uwielbiają imprezy plenerowe, podczas których króluje wspólne grillowanie. Gdy tylko robi się ciepło, spotykamy się na garden party na działkach, w przydomowych ogrodach, na miejskich plażach czy w parkach. Przyrządzamy pyszne grillowe smakołyki, rozkoszujemy się słońcem i dobrym towarzystwem. Bo to właśnie odpowiedni squad gwarantuje udaną zabawę!

Więcej…
 
Gwiazdy na koncercie jazzowym w jednej z najmodniejszych restauracji w Warszawie! Email

Na kulinarnej mapie stolicy od kilku miesięcy istnieje miejsce, które przyciąga klientów nie tylko oryginalną ofertą kulinarną, stworzoną przez Jarka Walczyka, utytułowanego szefa kuchni i współwłaściciela PINK LOBSTER, ale też wydarzeniami muzycznymi.


W gorący sobotni wieczór na scenie wystąpił znany i ceniony saksofonista jazzowy, Marcin Nowakowski z zespołem.

Niezwykłe wydarzenie obejrzał tłum gości, gromko oklaskując artystów, w tym wiele znanych i lubianych gwiazd: Magdalena Antosiewicz, blogerka modowa; Lidia Kopania, wokalistka, Julia Maciuszek, akrobatka, uczestniczka Wyspy Przetrwania, Paulina Janczak, aktorka musicalowa oraz Ela Piorun, projektantka mody. Po kilku bisach goście udali się na degustacje dań, szczególnie rekomendowanych na późną kolację i na rozmowy o sztuce, jedzeniu, modzie i muzyce.

Więcej…
 
„Warszawa od Kuchni” ,,Polska od kuchni” akcja promująca gastronomię wystartowała z VII edycją! Email

Fundacja WIP organizuje już po raz VII edycję akcji rekomendującej warszawską gastronomię „Warszawa od kuchni" oraz ,,Polska od Kuchni", której nagrodą jest ZŁOTY WIDELEC. Tegoroczna akcja przebiega pod hasłem „Wrócę tu!". Konkurs jako jedyny szczyci się poparciem władz miasta oraz województwa, a także posiada szeroką oprawę medialną.


Powodzenie akcji w latach ubiegłych potwierdza potrzebę prowadzenia rankingów także w branży gastronomicznej. Sprzyja to rozwojowi przedsiębiorczości na bardzo konkurencyjnym stołecznym rynku, służy podnoszeniu standardów i zachęca do odwiedzania miejsc o sprawdzonej renomie. Sukces tego projektu spowodował to, że organizatorzy postanowili rozpropagować go w całej Polsce.

Więcej…
 
Zacznij dzień z miękką nowością – belVitą Soft Bakes! Email

W odpowiedzi na wciąż zmieniające się potrzeby konsumentów marka belVita wchodzi na rynek z długo wyczekiwaną nowością w dwóch wariantach smakowych.

BelVita Soft Bakes to pierwsza na rynku miękka forma produktowa w segmencie ciastek pożywnych, która idealnie sprawdzi się zarówno jako samodzielna przekąska, jak i składnik pysznego zbilansowanego śniadania. 

 

Aby śniadanie było pełnowartościowe musi zawierać cztery podstawowe elementy: produkt wielozbożowy, będący źródłem węglowodanów i błonnika, produkt mleczny, dostarczający białko i wapń, owoce bogate w minerały i witaminy, a także ciepły napój. Skomponowanie takiego posiłku wcale nie musi być skomplikowane i czasochłonne. Po raz kolejny przekonuje nas o tym lider stale rosnącego segmentu ciastek pożywnych – marka belVita, która właśnie wystartowała z kampanią promującą nowość produktową.

Więcej…
 
« pierwszapoprzednia12345678910następnaostatnia »

Strona 2 z 89

sandra-www-min

travel-ecolines


bottom

Copyright © 2010 - 2011 www.PressZone.pl