top
logo

Lawendowy Winec baner

 

banerZarzeccy

 

190x380 jesien


joop001-800x1131

Newsletter

Reklama

banner TK 190x380

rabat15press3


greece-3

Baner-joop

banner TK 570x170

InfoFood
Gwiazdy na koncercie jazzowym w jednej z najmodniejszych restauracji w Warszawie! Email

Na kulinarnej mapie stolicy od kilku miesięcy istnieje miejsce, które przyciąga klientów nie tylko oryginalną ofertą kulinarną, stworzoną przez Jarka Walczyka, utytułowanego szefa kuchni i współwłaściciela PINK LOBSTER, ale też wydarzeniami muzycznymi.


W gorący sobotni wieczór na scenie wystąpił znany i ceniony saksofonista jazzowy, Marcin Nowakowski z zespołem.

Niezwykłe wydarzenie obejrzał tłum gości, gromko oklaskując artystów, w tym wiele znanych i lubianych gwiazd: Magdalena Antosiewicz, blogerka modowa; Lidia Kopania, wokalistka, Julia Maciuszek, akrobatka, uczestniczka Wyspy Przetrwania, Paulina Janczak, aktorka musicalowa oraz Ela Piorun, projektantka mody. Po kilku bisach goście udali się na degustacje dań, szczególnie rekomendowanych na późną kolację i na rozmowy o sztuce, jedzeniu, modzie i muzyce.

Więcej…
 
„Warszawa od Kuchni” ,,Polska od kuchni” akcja promująca gastronomię wystartowała z VII edycją! Email

Fundacja WIP organizuje już po raz VII edycję akcji rekomendującej warszawską gastronomię „Warszawa od kuchni" oraz ,,Polska od Kuchni", której nagrodą jest ZŁOTY WIDELEC. Tegoroczna akcja przebiega pod hasłem „Wrócę tu!". Konkurs jako jedyny szczyci się poparciem władz miasta oraz województwa, a także posiada szeroką oprawę medialną.


Powodzenie akcji w latach ubiegłych potwierdza potrzebę prowadzenia rankingów także w branży gastronomicznej. Sprzyja to rozwojowi przedsiębiorczości na bardzo konkurencyjnym stołecznym rynku, służy podnoszeniu standardów i zachęca do odwiedzania miejsc o sprawdzonej renomie. Sukces tego projektu spowodował to, że organizatorzy postanowili rozpropagować go w całej Polsce.

Więcej…
 
Zacznij dzień z miękką nowością – belVitą Soft Bakes! Email

W odpowiedzi na wciąż zmieniające się potrzeby konsumentów marka belVita wchodzi na rynek z długo wyczekiwaną nowością w dwóch wariantach smakowych.

BelVita Soft Bakes to pierwsza na rynku miękka forma produktowa w segmencie ciastek pożywnych, która idealnie sprawdzi się zarówno jako samodzielna przekąska, jak i składnik pysznego zbilansowanego śniadania. 

 

Aby śniadanie było pełnowartościowe musi zawierać cztery podstawowe elementy: produkt wielozbożowy, będący źródłem węglowodanów i błonnika, produkt mleczny, dostarczający białko i wapń, owoce bogate w minerały i witaminy, a także ciepły napój. Skomponowanie takiego posiłku wcale nie musi być skomplikowane i czasochłonne. Po raz kolejny przekonuje nas o tym lider stale rosnącego segmentu ciastek pożywnych – marka belVita, która właśnie wystartowała z kampanią promującą nowość produktową.

Więcej…
 
Hajoty Press Club: Żywienie bez granic! Email

 

Konferencją prasową w siedzibie Hajoty Press Club została zainaugurowana Ogólnopolska Kampania Społeczna Feed Them All – Żywienie bez granic.
Czy istnieją ludzie, którzy żyją bez jedzenia? Co by się stało gdybyśmy nie mogli jeść? Czy wyobrażasz sobie, że mógłbyś już nigdy więcej nie poczuć smaku swojej ulubionej potrawy? Czy wyobrażasz sobie, żeby jedzenie uniemożliwiało Ci wyjście z domu? Największy apetyt na życie mamy wtedy, gdy nie możemy go smakować wszystkimi zmysłami. Co robić, żeby móc - mimo wszystko - cieszyć się z każdego nowego dnia? Jak dbać o dobre samopoczucie w chorobie i dostarczać organizmowi wszystkich potrzebnych mu do życia składników odżywczych?

Na wszystkie te pytania starają się odpowiedzieć organizatorzy Ogólnopolskiej Kampanii Społecznej #FeedThemAll – Żywienie bez granic, poświęconej problemom żywienia pozajelitowego.

Więcej…
 
Rozsmakuj się w Walentynkach! Email

Walentynki to święto nie tylko dla dorosłych. Dzieci uwielbiają obdarowywać tych, których kochają, a Dzień Świętego Walentego to doskonały pretekst, by nauczyć je trafiać do serc najbliższych różnymi gestami w tym m.in. przez żołądek. Maluchy z pewnością docenią wspólny wieczór spędzony na przygotowywaniu pysznej kolacji czy słodkiego deseru, a smak Święta Zakochanych zapamiętają na długo.

 

Wspólne pieczenie lasagne z mlekiem kokosowym, przygotowywanie słodkich czekoladowych trufli, a nawet szykowanie wyjątkowego śniadania może być doskonałym pomysłem na rodzinne spędzanie Walentynek. We wspólne gotowanie warto włączyć najmłodszych domowników. Z pewnością wielką radość sprawi im poznawanie przekazywanych z pokolenia na pokolenie receptur i odkrywanie ulubionych smaków ich najbliższych. Dla rodziców to doskonała sposobność, by zadbać o właściwy posiłek dziecka, a przy okazji przekazać kilka cennych rad.

Więcej…
 
« pierwszapoprzednia12345678910następnaostatnia »

Strona 1 z 87

sandra-www-min

travel-ecolines


bottom

Copyright © 2010 - 2011 www.PressZone.pl